Trenéři certifikovaných kurzů

PhDr. Alice Hamplová

Prezidentka ČAM, lektorka certifikovaných kurzů mentoringu

PhDr. Alice Hamplová je prezidentkou ČAM a zároveň jednatelkou a majitelkou společnosti Centrum dohody. Vystudovala informatiku a klinickou psychologii na Karlově Univerzitě v Praze. Absolvovala pětiletý výcvik v dynamické psychoterapii SUR. Několik let pracovala jako psychoterapeutka, posléze konzultantka a marketinková manažerka v USA, kde také  na University of Minnesota a na Alfred Adler Institute získala další vzdělání. Věnuje se jako trenér a konzultant mentoringu, rozvoji leadershipu, manažerských dovedností a týmové spolupráce vysokých i středních manažerů,  strategickému plánování a facilitaci náročných meetingů. Realizuje také systémová řešení pro nadnárodní společnosti, ve kterých působí jako mentor a kouč vrcholových manažerů. Je vdaná a má tři děti. Ve volném čase se věnuje vodním sportům a lyžování.

Mgr. Lukáš Rumlena

Lektor certifikovaných kurzů mentoringu

Mgr. Lukáš Rumlena je vyhledávaným trenérem školení certifikovaných kurzů mentoringu. Zaměřuje se na problematiku firemní kultury a vedle školení mentoringu působí i jako konzultant, který pomáhá provádět úspěšné organizační změny a formulovat funkční vize a strategie. Mimo školení certifikovaných kurzů mentoringu koučuje manažery v prezentačních dovednostech, často je připravuje na jejich klíčová vystoupení. Při tom zúročuje své zkušenosti z oblasti autorského divadla, jemuž se věnuje již více než patnáct let.

Energii pro práci a výchovu tří dcer mu dodává cvičení čchi-kung, mentální zdraví si chrání pomocí techniky GTD, jíž je nadšeným propagátorem.

Alexander Molnár

Lektor certifikovaných kurzů mentoringu

Alexander Molnár má praxi z nadnárodní společnosti, kde působil jako HR ředitel, ředitel vzdělávání a člen Evropské tréninkové rady. V současnosti se zaměřuje na předávání vlastních zkušeností dál a působí jako lektor certifikovaných kurzů ČAM. Vedle lektora mentoringu působí i jako kouč, kdy poskytuje konzultace majitelům společností, manažerům a personalistům ohledně systémových řešení a zavádění nových procesů do praxe (např. hodnoticí rozhovory, talent programy, GTD). Bydlí s rodinou na Vysočině a jeho nejoblíbenějším způsobem trávením volného času je cestování a objevování krás světa na motorce.

PhDr. Daniel Hodulík

Lektor certifikovaných kurzů mentoringu

Daniel Hodulík je psycholog se zkušeností na pozici ředitele čtyřhvězdičkového hotelu, který působí jako lektor a kouč. Jako lektor soft skills se zaměřuje na téma pozitivní psychologie, efektivního sebeřízení metodou GTD, manažerské dovednosti, vyjednávání, týmovou spolupráci a obchodní dovednosti.

Mgr. Martina Tesařová

Lektorka certifikovaných kurzů mentoringu

Martina Tesařová působí mimo lektorky mentoringu jako akreditovaná mediátorka s řadou zkušeností v úspěšném řešení firemních i mezilidských sporů a facilitací náročných diskusí. Vystudovala Filosofickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, obor sociální práce. Zaměřuje se na školení soft skills, zejména na vyjednávání a řešení konfliktů, týmovou spolupráci a týmový koučink, také work-life balance a stress management. Facilituje náročná řešitelská či týmová setkání a koučuje profesionály.